Trailer za prvu epizodu je objavljen!

Kad se samo sjetim tog vrućeg utorka kad sam nazvala Davora i u tri riječi mu objasnila što smjeram… Prije nego sam dovršila rečenicu on je rekao “DA”.

Nisam sigurna ni da sam stigla postaviti pitanje do kraja. Samo je rekao može u četvrtak, idem na ljetovanje i nema me nakon toga dugo. Nazvala sam Matka i bez da smo bili uopće svjesni da je četvrtak za 2 dana lijepo smo se sve dogovorili.

Jurki mi je donio fino vino, a na snimanju ga je pratio stariji sin Max.

Nakon što smo sve snimili samo znam da mu je Max rekao: “Tata, ti si tako puno pričao o meni”. Na što mu je Jurki uzvratio “a nego o kome ću”.

Meni je pak dao par inputa i enormnu podršku. Štogod mi treba. Krasan čovjek taj Davor. Nije me iznenadilo, radili smo godinama skupa, ali opet…bilo mi je lijepo vidjeti da vjeruje u moj proizvod.

No, kako god..prva epizoda koja je ne planski ispala s vrlo interesantnom minutažom postavila je ljestvicu za ostale…iako nikad ne gledam na sat, samo pričamo i vrijeme ide…uvijek ispadne da nekako završim prirodno taman u otprilike isto vrijeme.

Što ga straši, kakav je bio u djetinjstvu, je li humor bio njegovo oružje u odrastanju, zašto ne može funkcionirati kad se žena ljuti na njega, je li ikad “drunkcall-ao”, zašto ljudi ne uspijevaju, s kim bi od političara izašao na dejt i mnoge druge teme …

11.8.2020. datum je kad puštamo prvu epizodu svima vama koji ju želite pogledati, nadam se u cijelosti ili barem pustiti i slušati dok još nešto radite.

Nadam se da će vam se svidjeti.

Trailer je objavljen i nalazi se tu:  shorturl.at/EZ036

FB: https://web.facebook.com/na.kaucu2020/

INSTAGRAM: @na.kaucu

MAIL: nakaucubyvedranalisica@gmail.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: