“NA KAUČU” u medijima

Odmah na početku veliko hvala, ali stvarno ono veeeeliko, ogromno hvala medijima koji su odlučili podržati projekt i najaviti ga.

Uvijek kad pišem neku objavu za medije nastojim to učiniti na način da ima u sebi sve najvažnije informacije, da je odmah opremljena sa svim nužnim materijalima tako da ljudima s druge strane olakšam proceduru. Možda je to baš zato što ja stižem s te “druge strane”. Imaju ljudi posla, “lete” dnevno izneđu sto tema… i to naprosto treba poštovati. Neki će reći da je to samo jedan od razloga, a da je drugi i onaj važniji taj što na taj način “osiguravaš” da stvari izađu točno kako bi ti htio. Koliko god mi je to jasno i koliko god ponekad možda stvarno treba na taj način pristupiti, ja nekako imam više povjerenja u medije i dapače, uvijek sam zahvalna ako nešto promijene, dodaju, izbace ili požele samostalno napraviti priču o nečemu. Kad pružiš povjerenje, s najboljom vjerom u drugoga obično se to ipak vrati na način da nerijetko baš te drugačije priče budu i bolje od onog što si ti zamislio.

Svatko svoj posao i svoju publiku zna najbolje.

U svakom slučaju najteže mi je bilo slati nešto baš za mene. Lakše je “skrivati se iza drugih, grupnih ostvarenja, a najlakše u ime klijenata. Što ne znači da me tad manje briga, trebate me vidjet kako tek tada bdijem nad svakom objavom. Uvijek je lakše za druge. Valjda. Čudna priča, ali znam da će ju mnogi razumijeti.

No, jednom kad pošaljem objavu nadam se najboljem. Tako je bilo i sad, a povratne reakcije bile su promptne i genijalne.

Još jednom hvala:

Torpedo media

Extravagant

RI portal

Fiuman

Rijeka danas

Trend 51

Kigo.hr

Nadam se da nisam nikoga zaboravila, ako jesam vičite, a možda nisam još sve ni vidjela.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: